zaterdag 1 oktober 2011

Verdriet

Na een zeer intensieve week van verzorgen, zorgen maken en volhouden heeft ze de strijd moeten opgeven. Na veel praten en uitleggen dat het zo echt beter was, was Willeke overstag. Ze belde de dierenarts zelf, voor een afspraak in verband met een euthanasie van twee konijnen. In de hoop dat de man zou zeggen dat ze het echt nog wel zouden overleven, deze ziekte van myxomatose. Maar ergens weet ze het ook wel, diep in haar hart. Maar 10% van alle konijnen overleeft deze ziekte, die ontstaat via een muggenprik.
Na met papa naar de dierenarts te zijn gereden komt ze weer thuis. Diep verdrietig. Met lege handen. Niet aanspreekbaar en heel afwijzend en zeer teleurgesteld. Alles, alles geprobeerd, maar toch...
Dag Standy
Ter afleiding kijken we met elkaar een film: Life, van Earth. Van de week gekregen van de EO, klik hier als je het ook wil krijgen.. Mooi om te zien hoe de natuur leeft. Hoe dieren overleven. Vooral door elkaar af te maken. Ik loop weg bij het beeld. Waar ze zin in hebben op een avond als deze!!!

5 opmerkingen:

 1. ook bij jullie dus diep verdriet. Wat een dappere meid heb je om zelf de dierenarts te bellen!

  Heel veel sterkte voor jullie allemaal.

  Wij gaan ook even door heel diep verdriet heen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel sterkte want dit is ontzettend jammer en vooral erg naar voor de kinderen!!!

  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ach wat sneu,zielig he,die dvd hebben wij ook gekregen ja,wij keken hem ook vanmiddag ,ik kan er ook niet naar kijken,het is de natuur maar het blijft echt zielig

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe is het nou? De zondag gehad ... Verdriet om dieren kan best even aanhouden. Hoe reageren de kleinere kinderen?

  Ik wens je een fijne week. In iedergeval vandaag nog lekker weer. Even lekker in de zon zitten met de koffie straks. Ik tenminste wel.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje achter, dat waardeer ik en lees ik met plezier!