zaterdag 7 april 2012

Breien, rommelmarkt en blunder

Wat ik deze week allemaal gedaan heb? Sorry, maar daarmee ga ik jullie niet vermoeien. Behalve heen en weer fietsen en allerlei gesprekjes over dit en dat. Vrijwilligheidjes. Het uurtje slapen in de middag, dat nog steeds nodig is  zijn er verder niet veel gekke dingen gebeurd. Twee dingen wil ik er even uitlichten. Omdat ik dat wel heel leuke momenten vond!
Vorige week zaterdag begon ik aan het tweede sjaaltje breien. En dat kan natuurlijk alleen als de breinaalden leeg zijn. En inmiddels is dát sjaaltje ook af. Kijk maar eens naar deze lieve knuffel van Geert: die mocht even fotomodel zijn, bij gebrek aan beter.

Woensdag was er op de school van Rob een rommelmarkt. Daar kochten we voor Geert skeelers. Echt nog hele goeie. En ze pasten ook nog goed. Nou, dat was die twee euro wel waard.
En inmiddels kan Geert beter skeeleren dan ik, dus ik moet maar weer eens gauw gaan oefenen...


Verder maakte ik nog een behoorlijk blunder deze week. Rob zou op visite gaan bij Boddaert, zoals al lang geleden beloofd. Hij had er heel veel zin in, maar op school bleek het ook wel heel spannend. En toen de school uit ging, werd het hem te gek. Vooral toen de buschauffeur hem riep
-Kom nou joh, ik moet ga-an!!
Rob bedacht zich geen moment en samen met een behulpzame juf, die van niets wist, stapte hij toch snel in de bus. Heel de school in rep en roer: waar is Rob gebleven. Uiteindelijk, kon de school de chauffeur op zijn mobieltje bereiken. Rob was toen al bijna thuis...
Wat de blunder was? Ik was vergeten de chauffeur in te lichten... 
Gelukkig had Rob daarna nog een fijne middag op Boddaert. Bovendien heb ík toch mijn middagslaapje niet gemist...

Het einde van de Stille Week nadert. Het Hoogtepunt van de nieuwe week is aanstaande. Jezus leeft, Hij is opgestaan!! Ik wens jullie een goed, gezellig maar bovenal gezegend Paasfeest toe!!

5 opmerkingen:

 1. WAt leuk, je sjaaltjes! En het skeeleren ook. Fijne dagen, ik weet dat het voor jou wel iets betekent.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh skeeleren... Mijn skeelers liggen al jaren in de schuur, maar ik heb het plan ze binnen heel kort weer tevoorschijn te halen. Ben al eens instructiefilmpjes aan het kijken geweest, was even de techniek van het remmen vergeten :O

  Wat betreft je blunder... ach, we zijn allemaal maar mensen hoor, zelfs wij moeders van deze kinderen, tóch??

  Fijne Pasen hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We maken allemaal blinders en moeder moeten aan zoveel dingen tegelijk denken!

  Gezegend Paasfeest! Hij is waarlijk opgestaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O ja, ik vergeet ook wel eens dat soort afspraken... Ik kan nogal chaotisch zijn. En skeeleren deed ik jaren geleden regelmatig (klinkt alsof ik héél oud ben, haha). 't Is een leuke sport!
  Fijne paasdagen samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had nog een blunder onderlaatst: een feestje vergeten waar zoontje naar toe moest..... voelde me een vreselijke moeder. Tja, op een zaterdag... hectiek van jewelste vaak hier. Gelukkig was de moeder niet boos maar juist begripvol, zij had ook niet gebeld... wist ook niet goed wat ze moest denken.
  Jij hebt de smaak te pakken, leuk dat paarse sjaaltje ook.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje achter, dat waardeer ik en lees ik met plezier!