vrijdag 15 juni 2012

Een geslaagd dagje

Tjongejonge, wat een opluchting! Geslaagd! Ik ben de spanning nog steeds niet te boven, ik ben er erg moe van.
Willeke was de woensdagmiddag aan het werk, de slimmerik. Dus ik mocht de wacht houden bij de telefoon. En dat was best eng. Gelukkig was er niemand zo maf om tijdens DE tijd te bellen. Anderzijds was er wel een buurvrouwtje die me er op attendeerde dat de wachttijd tot half vijf was, in plaats van tot vijf uur. Kijk. Daar heb je wat aan. Even gecheckt of buurvrouw wel bij de juiste site had gekeken en ja hoor!
Vlag uit!
We hadden een leuk en gezellig geslaagd-feest voor Willeke geregeld. En als je dan 's middags bezig bent met voorbereidingen: cake bakken, taart bakken, slagroom kloppen en denken, heel veel denken, dan is het toch vreemd, beetje boven jezelf uitgroeiend: het is echt waar. De kamer zit bomvol, ik ben lekker druk en iedereen is blij, dus ja. Het is kennelijk echt waar. Onwerkelijk gewoon.
Gelukkig hielp het dat Willeke 's avonds naar school moest om de cijferlijst te halen. Die zag er prachtig uit met drie zevens, een zes en twee achten. Geweldig gedaan, meis! Nu uitrusten. Zowel zij, als ik. En daarna op naar Barneveld. Alleen zij... Naar het Groenhorstcollege, om daar de opleiding tot Paraveterinair Dierenartsassistent te volgen. Nou, ja zeg maar gewoon dierenartsje, mag ook!

8 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd hoor, mamma en Willeke. Ook wij zijn helemaal aan het bijkomen van het feest gisterenavond. Nu maar weer even gewoon, ook prima!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte want dit is reden tot blijdschap en een stukje taart dacht ik. Ergens slagen ouders in de prestaties van hun kinderen toch wel mee. Het is tenslotte een deel van jezelf dat die voldoenden behaalden...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd, geweldig. Wens haar veel plezier bij haar nieuwe opleiding!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij de school van onze dochter worden alle leerlingen gebeld, geslaagd of gezakt. Aangezien ze op vakantie is, wist zij het eerder dan ik. Pas twee uur nadat zij het wist bracht ze mij op de hoogte... (Oh, willen ouders ook zoiets graag weten??)

  Zie dat je een boek van Ann Tatlock aan het lezen bent, ik vind haar boeken ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het echt zo leuk voor jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Moeilijk woord zeg! (-; Maar wel superrrrrr. Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aline, nog van harte gefeliciteerd !
  Moest even googelen op Paraveterinair Dierenartsassistent hoor.. ;-)
  Zoals Peter al zei: Als ouders slaag je toch een beetje mee, niet?
  En nu op naar de zomervakantie..

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje achter, dat waardeer ik en lees ik met plezier!