zaterdag 7 september 2013

Goedemorgen!!!Daar ben ik weer!
Na een blogpauze van zo'n vier maanden begint het toch wel weer een beetje te kriebelen.
Al vraag ik me serieus af of ik er goed aan doe weer te gaan bloggen, toch heb ik er ook weer reuze zin in!

Het gaat goed hier. De intense vermoeidheid van april/mei is weg, dankzij een ander eetpatroon en een ander brilglas :-) Nooit geweten dat dát zo'n invloed zou hebben. En omdat ik met allebei tegelijk begon weet ik niet wat meer invloed had, de bril of het eten.

Toch is hier ook weer heel veel gebeurd. Mooie dingen, moeilijke dingen, pijnlijke dingen. Teveel om in één blog over uit te weiden, te veel om allemaal weer overhoop te halen en hier neer te kalken. Maar genoeg voor een heleboel blogstof.

Voor mezelf heb ik wel wat regels opgesteld:
 1. Ik blog één keer per week.
 2. Ik ga nog niet meelezen met anderen, sorry, maar dat kost gewoon teveel tijd en energie. Al mag ik af en toe een uitzondering maken :-)
 3. Bloggen is geen prioriteit, als het eens niet lukt, is dat zo.
 4. Ik blog vooral om van me af te schrijven, dat is een beetje therapeutisch en nodig.
Voor nu wens ik jullie een fijne dag!!
 

6 opmerkingen:

 1. Hallo Aline, leuk dat je er weer bent en goed om te horen dat het weer wat beter gaat. Ik zie weer uit naar je berichten, maar bloggen moet je alleen doen omdat je het zelf wilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom terug Aline, ik lees graag weer mee! Sluit me bij Greet aan... alleen bloggen als het voor jou goed voelt, en anders niet. goede zondag toegewenst. Groetjes van Augusta.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de laatste maanden weinig blogjes gelezen, dus had je nog niet gemist. Maar nu ik er weer ben vind ik het wel fijn om weer mee te lezen. Interessant, je verhaal over dat boek! Sommige dingen zijn ook heel herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje achter, dat waardeer ik en lees ik met plezier!