zaterdag 4 augustus 2012

Bad Bentheim

Het lijkt alweer heeeel lang geleden: 6 juli jl. was voor ons een drukke dag. We zouden namelijk op vakantie gaan. Alles inpakken, alles een beetje schoon, Rob ophalen op school en rijden maar!
De rit ging naar Duitsland. Dat hadden we de kinderen beloofd. Maar eigenlijk zag ik een lange zit in de auto niet zitten. Ergens was er toch de angst van herhaling van vorig jaar: je moet wel weer thuis komen hè...
Daarom hielden we al een poosje de site van Roompot Bad Bentheim in de gaten: dat is net over de grens, maar toch in Duitsland. Het lukte ons om dinsdagavond een leuk huis op het park te boeken voor een leuke prijs. Ik zeg bewust huis, want het was geschikt voor negen personen, vrijstaand en luxe. Dus... met recht HUIS.
Het werd een echte vakantie. Sprakeloos zijn we de eerste tien minuten het huis doorgestruind: de lange gang bij binnenkomst tot de 4 slaapkamers met allemaal een tv. Du-uhh... Een grote keuken met afwasmachine tot een bijkeuken met wasmachine en droger. Toe maar, zeg. De bovenverdieping beschikte over een sauna en een bubbelbad, beneden was er nog een wirhlpooldouchekabine. Echt, te gek gewoon. Hoe krijgen ze het verzonnen!
Direct maar even afspraken gemaakt, want we zouden zelf schoonmaken: we gebruiken alleen het bubbelbad! Stel je voor: drie badkamers reinigen is me toch wat te gek! En de tv? Nou vooruit. Thuis is het  er niet meer, en hier kan het lekker rustig zijn... Heel veel deden ze er trouwens niet mee, met uitzondering van één enkele!

De vakantie was vooral erg leuk omdat we dagjes weg gingen. Vier dagen zijn we weggeweest. Echt dankzij de logeerboederij van Rob. Zij hebben hieraan gewerkt met hem. Rob vond namelijk tot vorig jaar dat als je op een park was, je weg was. Dus weggaan vanaf dat park is not done.
-Ik ben toch al weg? zei hij dan verbaasd en verontwaardigd...

Nu lukte dat wel. Hier een 'korte' impressie:

Tienermeiden blij met Koos...?

Relaxed

Burg Bentheim

Bovenop de toren

Generaal

zusjes

In de kasteeltuin

Plaatselijk zwembad

Dierentuin Nordhorn: moeder voedt baby. Zo lief!

Mmmm, lekker smullen!

Voetbalwedstrijd op het park

Binnenspeeltuin, ergens verderop in Dld

Elke avond kreeg Koos een knuffel van Rob

7 opmerkingen:

 1. die koos zagen we niet alleen het bankje!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zegt lieve dochter Willeke...
   Schaam je je een beetje? Hoeft niet hoor!

   Verwijderen
 2. heerlijk zeg om te lezen dat de vakantie zo goed gegaan is :-) Echt super en goed om te lezen. Hoe lang hebben jullie nu nog vakantie? 4weken?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er allemaal super luxe en gezellig uit! Fijn, dat jullie zo genoten hebben!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf huisje.( foto twee) Ziet er uit als een afwisselende vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje achter, dat waardeer ik en lees ik met plezier!