vrijdag 22 februari 2013

Over wegwijs, afdrogen, verschil en Pasen

Even een terugblik:
De wegwijsbeurs ging goed! De allereerste waarmee ik in gesprek kwam was een bloglezer. Erg leuk!
Verder veel gestaan, maar daar niet veel napijn van gehad. Natuurlijk voelde ik m'n rug wel, maar na even zitten ging dat vanzelf weer over. De beurs zelf vond ik erg tegenvallen, binnen een uur had ik alles gezien. Er waren ook niet echt dingen die m'n interesse hadden...

Willeke heeft donderdagochtend de bijna droge vaat helemaal afgedroogd en opgeruimd. Een blogje plaatsen hierover was niet zo slim: ze vond het alleen maar een leuke actie! :-(

Gisteren plaatste ik een nieuwe profielfoto. Dit naar aanleiding van het boekje  op de foto hiernaast. De opdracht voor deze week was oa: upload een nieuwe profielfoto met een 'big smile'. Het zijn er twee geworden, a big, big smile!

Make a difference is een boekje wat je zet tot bijzondere activiteiten. Voor elke dag één,  tot aan Pasen. Maak het verschil voor een vriend, een buurtje, een gezinslid, bloglezers :-)
Ik doe niet overal aan mee, je kunt elke dag iets speciaals doen, maar ik let er wel op.
Op die manier daag je mensen uit vragen te stellen over je actie en kun je een mooi gesprek krijgen over het christen-zijn en Pasen.
Leuk om mee te doen?
Het boekje is te koop bij een christelijke boekhandel voor 2,25.
Ik zal jullie een beetje op de hoogte houden van de acties hier!

Morgen wil ik met de kinderen iets over Pasen maken, zodat we er meer bij stil staan. Ik heb het idee van itsamakkie.blogspot.com, Marian Laban, ook bekend van de Eva creatief pagina's. Nu nog energie om de benodigdheden hiervoor in te kopen en de inspiratie om aan de slag te gaan!


2 opmerkingen:

  1. Leuke profielfoto, zeg, met een mooie lach. Misschien ga ik vanmiddag het boekje ook kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou, ik ben nieuwsgierig naar dat boekje! Ik ga zometeen je proefielfoto nog even vergroten om hem beter te bekijken. Leuk dat je een bloglezer sprak op de beurs. Wie weet hoeveel bloglezers je niet aan durfden te spreken. Best eng hoor. Jij niet, maar het aanspreken.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje achter, dat waardeer ik en lees ik met plezier!