maandag 18 maart 2013

Cake-pops en judowedstrijd

Zaterdag....pffff.... is voorbij. Hèhè. Ik loop er nog van uit te hijgen, de zondagse rustdag ten spijt. Waar ik overigens erg van genoten heb.
Willeke ging voor een goed doel cake-pops versieren. Het was een heel karwei. Te veel voor één persoon. En wat doen mama's dan??? Juist: helpen. Om tijd én keuken te sparen. Ruim drie uren zijn we samen bezig geweest met het versieren van 160 (!) cake-pops.
Eén ding is nu duidelijk: zoveel doe ik nooit meer. Hoewel het voor 20 of zo wel leuk is...

Wel leuk hè. En lekker!!!!!
Ondertussen mocht ik ook nog genieten van een gave judowedstrijd. De eerste van Rob. Hij is pas begonnen, januari 2013 en heeft al wel de gele slip. Het was gaaf om te zien.
Rob vond het fijn als ik niet zou blijven kijken, direct naar huis ging. Maar eenmaal daar was hij snel overstag. Wat een drukte! Wat een ouders! Hij klampte zich aan me vast om me niet meer los te laten. Behalve tijdens de wedstrijden dan. Gelukkig maar...

Rob speelde twee potjes gelijk en verloor twee potjes. Best knap, als je bedenkt dat het allemaal geleband-kinderen waren ...
En volgens Mark, de judoleraar is het net zo knap om iemand in de houtgreep te krijgen, als op de grond te blijven liggen! :-)

Spannend!!!!

De poule, met medaille om de nek of in de hand!
Helemaal rechts is Rob
Als klapper op de vuurpijl hadden we 's avonds nog een concert. Maar daarover de volgende keer meer!

5 opmerkingen:

 1. wauw wat een druk dagje,super hoor,en wat knap van rob en heerlijk en leuk die cake-pops,ik wil ze ook altijd nog eens maken met de kids

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En weet je, ik had ook al de bedden afgehaald, toen ik nog niet wist wat voor dag het zou worden... Dus vier wassen gedraaid en ik afgedraaid...

   Verwijderen
 2. Nou ... en de lolliecakes zijn toch lekker! Ik zal jullie dan maar niet opzadelen met nog een bestelling hè? leuk dat hij meedeed met een wedstrijd! Het is erg groots hè?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Cake pops... nooit van gehoord, ziet er wel lekker uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Cake pops. Nog nooit van gehoord en ik weet ook niet hoe je ze maken moet, maar als je 120 van iets moet maken, pff wat een werk. Maar leuk dat ze het doet voor een goed doel.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje achter, dat waardeer ik en lees ik met plezier!