woensdag 8 juni 2011

Nieuwe week: nieuwe actie!

Nadat de rest van de week uitzonderlijk rustig is verlopen begon deze week de avondvierdaagse.
Dat kost energie en organisatievermogen. Gelukkig heb ik van dat laatste wel wat meegekregen, zodat het allemaal goed verloopt, al zeg ik het zelf. Vooral de maandag en woensdag zijn vol, omdat Geert dan ook naar zwemles moet. En omdat het hele gezin meeloopt is 'de boel een beetje aan kant hebben' ook wel handig. Dus eten koken tussen de middag (zij die er niet zijn krijgen uit de magnetron) en vroeg eten 's avonds. Zodat er afgewassen en gestofzuigd kan worden na die tijd.
Mandagavond in de regen

En dan aan de wandel. Het meeste zit er al op voor we beginnen...:-): het is altijd ontzettend druk, zodat we ver voor vertrekpunt al van de fiets af moeten. En maandag begonnen we al behoorlijk nat. Maar dat drukt de pret helemaal niet: we hebben het steeds erg gezellig. We lopen mee met de school van Rob, startnummer 18, dat betekent 18.18 uur vertrekken.

Mar dinsdagavond was er ijs!
Dank je wel, juffen!!
Al bij de eerste bocht schalt de muziek ons tegemoet. Een of ander populair liedje over vrij-zijn. Ja, dat zijn we! We lopen hier temidden van de 'rust', midden in het centrum van deze stad en temidden van gillende en joelende jongelui. We lopen vrij, ieder is vrij mee te doen, toch. We lopen vrij: de verplichte route. Niet afwijken dus! Zo vrij als een vogel in een kooitje. Maar ook dat maakt ons niets. We lopen keurig de route die beschreven is en zijn de organisatie vooral dankbaar dat ze de route zo prachtig hebben bedacht.
Dus, na twee avonden lopen gaan we stug en enthousiast door! Met als doel de medaille natuurlijk: voor mij de 17e alweer... Uitslover?? Wel nee, gewoon fanatiek!

2 opmerkingen:

 1. Oh, al de 17e joh! Geweldig zeg!!!
  De moeite waard om even je best te doen, alles goed te regelen, maar dan zo leuke avond te hebben he?!
  Is dat Geert op de foto?

  Groetjes van Christien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor je reactie, Christien.
  Op de bovenste fot zie je Rob in de regen, de twee foto is de juf met wat kinderen van school.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje achter, dat waardeer ik en lees ik met plezier!