zaterdag 10 september 2011


Uitnodiging!!!

Hoi ...
Donderdag 15 september hoop ik jarig te zijn. Zaterdag 10 september vier ik het al .
We hopen je iets voor tien uur te zien bij het zwembad ‘De Vallei’ in Veenendaal
Je wordt om ong. 14 uur thuis gebracht!
Programma:
Als je bij het zwembad komt wachten we buiten op je. Je kunt een eventueel cadeautje in de auto leggen. Thuis heb je je zwembroek al aangetrokken. Dan gaan we door de poortjes en gaan lekker zwemmen. Als we trek krijgen eten we een koek en drinken wat.
Tussen 12 en half een gaan we aankleden. We rijden met de auto naar mijn huis. Jullie mogen de cadeautjes gaan geven. Ik wil jullie graag wat filmpjes van Donald Duck laten zien via You Tube. Maar je mag ook spelen. Intussen bakt mama patat. Dat gaan we eten, samen met knakworstjes. Als dat op is krijg je nog wat leuks en gaan we je naar huis brengen. Nog wat weten? Bel gerust! Tot zaterdag! Rob

Eindelijk was het dan zover. Tijd voor het kinderfeestje van Rob. Express voor zijn verjaardag, om zo de spanning niet nog extra op te bouwen. Hebben we vóór de verjaardagsweek dit al vast gehad. De onrust nam woensdag extra toe, toen Rob zag op het www. dat het zaterdag erg zou gaan onweren.
-Nee he, nu wordt mijn feestje een ongeluksdag! Zo meende hij. Gelukkig kreeg ik dat er uit. Want: het wereldwijdeweb heeft echt niet altijd gelijk. En: we zitten binnen, in het lekkere warme water en later in ons lekkere warme huis. Wees dus maar niet bang.
De goede voorbereiding is al de helft van het werk. Vandaar ook het programma op het uitnodigingskaartje. Zodat voor al deze vriendjes met autisme en voor de jarige zelf  het toch een leuke dag wordt, zonder al te veel spanning. Overigens kwamen er maar twee vriendjes. En dat vonden we allemaal helemaal niet erg!
Zie je die 'onderbroek'? Schijnt in te zijn, die band te laten zien,
maar Rob overdrijft een beetje veel...
Het werd een ontzettend geslaagd feestje. Geen wanklank gevallen, geen ruzie of boze woorden, helemaal niets van dat. Ook kregen we de volle medewerking van het zwembadpersoneel, die samen met mij extra oplette op deze boys. Wel ging het zwembad al om 12 uur dicht, vanwege een 'teambuilding'. Dat was jammer, maar vooruit, we zouden er toch tussen 12 en half een uit gaan. En het voorkwam dat we te lang bleven, waardoor het mis zou kunnen gaan.

Ja, ik ben dik tevreden en erg trots op deze boys! Ze hebben het echt fantastisch gedaan.
Ik wens jullie nog een fijne dag. 'k Ga gauw maken dat de feestvierende massa hier, thuisgebracht wordt!

5 opmerkingen:

 1. Fijn dat het zo´n succes was. Goed plan, het programma zo duidelijk op de uitnodiging!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zwembad ook he?
  Ik moet toegeven dat ik maar 1 keer in het 'nieuwe' bad geweest ben, ook met een hele lading jochies van diezelfde leeftijd. Haha zaten we met een paar man leiding in het bubbelbad, natuurlijk kwam de halve welpenhorde (=van scouting) er natuuuuuurlijk bij zitten. Net haringen in een tonnetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat goed zeg,en wat fijn dat het zo goed is gegaan,ik heb ook een meisje met een lichte vorm van autisme,ik kan er totaal niet mee omgaan, ik bots heel vaak met haar,(ik erger mij ook heel vaak aan haar,dit mag ik misschien niet zeggen maar zo voel ik het wel)en dat wil ik helemaal niet maar ik word dan helemaal kriegelig van haar,erg he.?

  gr yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ZO duidelijk en dan gaat het ook goed,ze weten waar ze aan toe zijn :-) fijn dat het dan ook zijn vruchten afwerpt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super! En die foto laat zien dat ze geweldig aan het genieten waren! Fijn week.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje achter, dat waardeer ik en lees ik met plezier!