woensdag 7 september 2011

Te koop

Terwijl ik blij en dankbaar met een goedgekeurde APK naar huis fietste, afgelopen maandag, haalde Willeke met haar vader een stel krukken. Om op die manier haar gekneusde voet te ontlasten. Dus inmiddels staan we weer in verbinding met de thuiszorgwinkel. Ze heeft nog veel pijn, maar merkt wel wat verbetering. Ondanks dat ben ik druk met het bedenken en plannen wie haar naar school rijdt en wie haar ophaalt en zo. Weer lekker vermoeiend!
Gisteren wat lopen knutselen in huis. Jullie zijn natuurlijk reuze benieuwd naar het resultaat van het drijfhout, maar het is nog niet helemaal af. Dus..beheers je nieuwsgierigheid en heb een momentje geduld nog!

Terwijl ik gisteren de was ophing vroeg ik me af wat die korte broeken in de was deden. Maar echt, zaterdag hadden ze ze aan. Bijna niet voor te stellen, na alle regen en storm van dinsdag en vannacht. Weer slecht geslapen door de keiharde wind.. Dus daarom deze foto's, om nog even na te genieten van het mooie weekend!

Geert wilde nog eens het feest meevieren in de speeltuin, zie blog van zaterdag. Hij wilde ook naar de kleedsjesmarkt. Ook zijn eigen spullen verkopen. Hij nam precies een ding mee, zijn werkbankje.  En ik waarschuwde hem: een ding niet verkopen is geen geld.
Dus hier zit hij dan. Toen we de plastic zak leeg kiepten om het werkbankje op te bouwen zag ik dat hij minstens de helft van het gereedschap thuis had gelaten. Dat wilde hij nog niet kwijt. Nou, dat ging hem dus niet worden. Zelfs niet voor drie euro vijftig.Maar meneertje zat er niet mee. Was zelfs een beetje opgelucht. Oke, geen geld, jammer. Maar vooral nog wel een werkbank! Waar hij nooit mee speelt. 
Ondanks dat hij geen geld had kreeg hij van zijn vriendje een heerlijke suikerspin.
En daar was het natuurlijk fanatastisch weer voor!

Allemaal fijne dag vandaag! Waai niet van de weg af!!
Enne..altijd al een werkbank willen hebben? Je weet waar je het kopen kan. Kwestie van reageren!

5 opmerkingen:

 1. Zo heerlijk, wel geld willen, maar liever toch geen afstand willen doen van het speelgoed; zoooo herkenbaar!!!

  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk dat je dan toch een vriendje hebt die je zo´n suikerspin gunt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was zaterdag echt een heerlijke dag om van te genieten en als je nu dan naar buiten kijkt dan is het maar koud,nat en winderig. De herfst heeft zijn intrede gedaan..

  Wat een heerlijk kind, zo eerlijk nee wil ik nog mee spelend en dan blij zijn dat de rest toch niet verkocht word :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, die temperatuur is een heel verschil! Grappige foto met die suikerspinnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha geweldig hoe die kids denken he, wel het werkbankje maar niet het gereedschap.
  he maar een zaterdag zeggen ze ook weer 24 graden dus weer korte broeken aan.

  gr yvonne

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje achter, dat waardeer ik en lees ik met plezier!