vrijdag 16 september 2011

Eindelijk 10 jaar

Jarig op Boddaert

Lekker maf doen

Nu echt jarig!

10 kaarsjes

Het feest is voorbij. Het ging allemaal super en relaxed! Al hoewel Rob al om half zes wakker was op zijn verjaardag, was hij toch heel de dag vrolijk en blij. Nou dat kun je op de foto's wel zien. En je ziet: cadeautje in folie. Dat scheelt een hoop spanning.. En we hangen geen ballonnen, maar lampionnen. Die kunnen niet knallen!

Tien jaar. Onbewust vliegen mijn gedachten toch weer terug naar die morgen waarop deze 'big boy' ter wereld kwam. Thuis geboren gelukkig, ruim negen pond zwaar. Een lekker mannetje. Rustig, lief en gezellig.
Nooit gedacht dat ons leven er nu zo heel anders uit zou zien als toen. Tien jaar verder betekent bijna tien jaar meer ervaring met autisme. Van niets naar veel. Tien jaar verder betekent toch ook wel tien jaar extra zorgen. Andere zorgen dan kinderen die goed functioneren. Het betekent tien jaar bekend bij Bureau Jeugdzorg, tien jaar bekend in de Nederlandse wereld van de zorg.
Tien jaar Rob betekent vooral tien jaar rijkdom. Zo'n prachtig kereltje op te mogen voeden is bijzonder. De zorg te krijgen voor dit mannetje is fantastisch. En omdat we geloven dat onze kinderen gegeven zijn door God de Schepper, Die ook Rob geschapen en gewild heeft, weten we ook waar we de kracht voor de opvoeding en zorg vandaan mogen halen. Psalm 121 zegt dat mooi: 'Ik hef mijn ogen op naar de bergen, vanwaar zal mijn hulp komen? Mijn hulp is van de Heere, die hemel en aarde gemaakt heeft'.
Dus ondanks alles danken we Hem voor de liefde die Hij door Rob aan ons gegeven heeft!!

Ik dank Jedidja dat ze mij heeft 'getagt'. Fijn dat je er bij vermeld dat ik nu dus niet getikt ben. En jij ook niet... Is het oke als ik dat morgen doe??
YKO, welkom op mijn  blog! Veel leesplezier!! Volgens mij had ik dat nog niet gezegd...

5 opmerkingen:

 1. O wat fijn dat alles goed is verlopen en wat een heerlijk manneke op de foto's :-) Je zegt het heel goed. God geeft ons de kinderen zodat wij ze goed kunnen opvoeden. Om ze te leren in de maatschappij te staan en het ene kind heeft zijn speciale zorg en juist samen met God kan je zo'n kanjer helpen. Hoe moeilijk het soms is, we staan er niet alleen voor.

  Wens je nog een heel fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe herkenbaar sommige stukjes van dit logje... Ik ben eigenlijk altijd wel dankbaar dat wij "uitgekozen" zijn om zo'n speciaal kind op te voeden.. Zal het toch zo zijn dat we daar capabel voor zijn denk ik dan maar. En natuurlijk, met hulp kom je een aardig eind!! Mooie foto's en een goed plan, folie om het cadeautje heen! Er straalt zo'n liefde uit van dit stukje, ik had letterlijk kippevel bij het lezen. Fijne dag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor je welkom.

  Waar maak ik mij dan zorgen om, denk ik dan ook.
  Over een week is de dan jarig, ook 10 jaar.
  geen zorgen verder, alleen haar ogen zijn niet helemaal oke, maar daar heeft ze al 8,5 jaar een bril voor. Maar het verjaardags feestje oh oh ik wou ten eerste dat ik een plan had en ten tweede dat het voorbij was.

  Maar een hele fijne dag verder, sorry dat ik me even liet gaan.
  Groetjes Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Had ik op mijn werk in de pauze al een hele reactie getypt, kreeg ik hem niet geplaatst...
  Wat een prachtig verhaal over je zoon! Fijn ook dat zijn verjaardag zo goed verlopen is. Folie is een slim idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's, ziet er gezellig uit. Hij is heel blij met z'n kado's, dat zie je zo!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje achter, dat waardeer ik en lees ik met plezier!