donderdag 15 december 2011

'Even kijken hoor. Eh...dubbelklik op photo-nog-wattes. Ja, zo ja. Dan eh..o ja foto bewerken, bladeren ja, daar is-tie'.
Na heel wat oefening weet ik nu hoe het moet. Van een foto een kerstkaart maken. Bewerken om de juiste tekst erop te krijgen. En afdrukken. Nog een heel gedoe zeg. Een vak apart zeg maar...
Uiteindelijk is het tot mijn grote tevredenheid gelukt. Via knippen/plakken in Word. Afdrukken op mooi papier. Adressen schrijven (!) en afzender natuurlijk... En ja hoor. Vandaag zijn de 75 kaarten eindelijk weg.Wat een rust. Wat een leegte ook, in mijn hoofd.
Ik zie jullie denken. Aha, vandaar dat je zo'n poos weg was.
Klopt. Daardoor en door nog een héleboel andere dingen die mijn gemoedsrust verstoorden.
- Kerstkaarten dus, jullie krijgen hem ook, de dag voor Kerst. Nog een momentje dus.. Jammer he!
- PGB. We kregen een voorstel als tegenprestatie van het bezwaar. Voorstel aannemen is bezwaar zien als 'niet gestuurd'. We gaan er niet op in. Dat betekent dat we doorgaan voor een hoorzitting. Brrr, klinkt heel spannend! Maar ja, 't is voor een goed doel he. Het voorstel was trouwens 2 uren per week individuele begeleiding. En dat is al heel mooi, maar ja. We zijn niet snel tevreden.
De momenten dat ik niet bezig was met kerstkaarten kookte ik eten of deed de (af)was. En verder sliep ik. Elke middag. Dat moet gewoon weer. Ik merk het aan allerlei dingen. Dus luister ik maar naar mijn lichaam en doe wat ik doen moet. Slapen en rusten.
Dus daarom misten jullie me. Tenminste, dat hoop ik een beetje.
Mijn vorige blogje over de verwisselde dossier was echt verzonnen, hoor. Ik dacht te lezen in sommige reacties dat jullie er van uit gingen dat het echt was gebeurd. Maar nee. De dossiers waren wel verwisseld, maar dat heb ik per ongeluk, door middel van een telefoontje, zomaar gehoord. Als ik niet had gebeld, had ik ook niets geweten. Best wel leuk trouwens, als je verzinsels gelezen worden als echt. Ik heb behoorlijke schik gehad!
Nieuwe volger Co, van harte welkom! Veel leesplezier. Jullie allemaal trouwens. Binnenkort kom ik weer bij jullie langs!!

6 opmerkingen:

 1. Jij bent niet de eerste vandaag waar ik lees dat er bijgetankt moet worden... Rustig aan hoor en over het PGB.... succes!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes met die hoorzitting! mijn zusje heeft het ook gedaan en was niet eng. SOms snappen ze niet helemaal hoe je het bedoelt en je kunt het dan ook uitleggen. Het was voor haar eigen PGB en ze had dus ook haar begeleider meegenomen. Misschien nog een idee als jullie die voor hem hebben om die persoon ook mee te nemen?
  De mensen vonden het zelf ook erg verhelderend en heeft alles gekregen waar ze in eerste instantie om vroeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. even bijtanken is alleen maar goed, luister maar goed naar je lichaam,en 75 kerstkaarten ppfff dat is nogal wat, ik verstuur helemaal geeneen kerstkaart,ik doe er niet meer aan en dat vind ik heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha fictie!! ik zag jou echt gaan met 2 mannen en een hele horde kids. ik zag de koffie en de verhitte mevr die steeds radelozer werd. je kunt het ook zo geweldig schrijven. je hebt een beroep mis gelopen. Ik wens je heel veel suk6 met de hoorzitting en hoop dat je krijgt wat je nodig heb. en rust goed uit voor zo dadelijk de vakantie weer begint. goed dat je bijtankt en luisterd naar je lichaam. ppf 75 kaarten. waar haal je t vandaan. ik heb gekort en doe veel via internet. tis zo'n werk. petje af want tis wel heel persoonlijk een kaartje!! knap hoor! groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me spannend, een hoorzitting. Ach en het zijn ook maar mensen van vlees en bloed, die getroffen zullen worden door eerlijkheid.

  Ja, ik mis je een beetje. Wat een vol leven hebben wij eigenlijk. Beetje moed houden hè?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja ships ik had gelezen fictie ..., maar dat drong pas door toen ik mijn bericht gepost had. Ik dacht, niet verwijderen dat is best leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje achter, dat waardeer ik en lees ik met plezier!