vrijdag 23 december 2011

Kerstvieringen, foto's

Deze week waren er allerlei vieringen. Rob vierde Kerst op de naschoolse opvang. Anders dan ik jullie eerder vertelde was het zonder ouders. Dat scheelde een hoop drukte voor ons hier en Rob had het erg gezellig. Hij kwam thuis met zelfgemaakte kersttompoezen, die hij samen met Geert lekker op at.Diezelfde dag was er de kerstviering van school: woensdagavond. Rob ging er met papa heen. En terwijl ik met Geert naar zwemles ging, jammer! floot Willeke op school alle muziekjes die ze wilden horen. Zo waren we allemaal lekker bezig deze avond!Gisterenavond kwam papa thuis met een leuk kerstpakket.


Helemaal nieuw voor me: dus herscholing is hierbij vereist!
Inmiddels heeft Rob nu Kerstvakantie, vieren de anderen op school, zonder ouders, hun kerstviering en komen dan ook naar huis. Dus mijn laatste rustige ochtendje van dit jaar was gisteren. Toen ik bij de supermarkt liep, weet je wel! (Grr).
Maar ja, nu wel alles wat ik hebben wilde binnen. Dat betekent dat ik ook kan gaan genieten van de vakantie. En dat betekent: kinderen bezighouden en niet letten op de tijd. Weet je, die combinatie is eigenlijk best wel leuk. Hopelijk blijft het leuk. Dat is altijd afwachten...
Tot slot nog een knutsel van Rob. Het grappige is, dat hij het mij nu ook heeft geleerd. Tja, met zo'n crea zoon moet je als moeder ook wat he!
Puck, van harte welkom als volger. Leuk dat je meeleest en al zo actief meedenkt! :-)

De foto helemaal bovenaan mijn blog is de wens voor jullie allemaal. De knutsel is door Geert gemaakt, de kaart door mij :-) Knap he. Ik wens jullie allemaal goede feestdagen toe. Dat het kerstfeest je meer (gaat) zegt (gen) dan alleen gezelligheid en eten. Denk vooral aan het Kind Jezus, Die speciaal voor jou naar deze aarde kwam, om alles weer geod te maken.
Merk je daar niets van? Nee, ik ook niet zoveel. Maar eens komt Hij nog eens terug. En dan zul je het merken, dan zal alles volkomen volmaakt worden! Gezegende dagen dus!

4 opmerkingen:

 1. mooie kerstkaart, leuk gedaan!
  wat een leuk kerstpakket , die pannetjes !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij ook fijne dagen, hopelijk met een minimum aan stess en veel gezelligheid. Ik had Willeke best willen horen ... Mooie foto, die tweede.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een creatieve familie zijn jullie toch! Leuk hoor! En hele fijne dagen toegewenst!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je voor de kerstwens!! Wat een leuke foto's. Zijn dat nu minipannetjes? O, wat leuk!! Krijgt ieder een klein pannetje op z'n bord... leuk!!

  Jij hebt dus ook knutselles gekregen. Mijn oudste dochter kwam met een ingenieuze kerstbal, maar ik krijg het nog niet voor elkaar, ligt niet aan haar uitleg, maar aan mijn geduld vrees ik... hahaha. In de kerstvakantie nog een keertje proberen.

  Ook hele fijne, gezellig en vrolijke feestdagen en een mooi 2012.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje achter, dat waardeer ik en lees ik met plezier!