zaterdag 19 januari 2013

Gewauwel op zaterdag

Om even terug te komen op het vorige berichtje: de boekbespreking ging goed! Geert was niet zo heel zenuwachtig toen hij van huis ging. Dat werd anders, omdat de klasgenoot voor hem voor zijn bespreking lekker de tijd nam. En als je dan moet zitten luisteren, terwijl je weet dat jíj daar zo staat...
Een acht. En daar zijn we natuurlijk dik tevreden mee, al ging Geert eigenlijk voor een 9+...

Donderdag in de loop van de ochtend ging mijn hoofdpijn over. Gelukkig maar. Nooit meer doe ik deze oefening op deze manier.
Vrijdagmiddag wel weer wezen sporten en warempel, in de loop van de dag: zere schouder, zere nek. Nee hè, niet weer! Gelukkig ging het vandaag vanzelf weer weg. Maar voorzichtig aan doen met dat gefitness...

Verder ben ik ontzettend moe. Is het de kou? De temperatuurswisselingen van warm-koud-warm, binnen-buiten? Ik weet het niet. Of toch ook van het sporten? Zou het zó erg met me gesteld zijn??

Wel veel gedaan vandaag: alle bedden verschoond, vijf wassen gedraaid en opgeruimd en een grote pan erwtensoep gekookt. Mmmm, heerlijk. Maar ik moest me echt overal toe zetten. Niets ging vanzelf of uit vrije wil. Nu ook: het typen geeft zo'n moeie armen, dat ik zometeen dubbele tijd bezig ben met foutjes verwerken.
Zo maar vroeg in bed. De meiden zijn met club gourmetten, dus die zijn voorlopig nog niet thuis. Maar de jongens moeten zo nog naar bed gebracht worden. Zingen voorlezen...Ooooh, volgens mij val ik zo bij ze in slaap.
Genoeg gewauweld. Allemaal fijn weekend. Ik ga denk ik maar voor een winterslaap!
Wie o wie heeft daar ook behoefte aan???

5 opmerkingen:

 1. Ik. En dan pas in mei weer wakker worden. Zou dat kunnen? En je verliest vanzelf gewicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee hoor, geen winterslaap. Ik slik vitamine B pilletjes en mijn energie keert langzaam-langzaam terug. Die 8 is echt goed zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha wat een goed cijfer, leuk!!! Enne nee hoor ik heb er ook last van. Dan is het weer superkoud, dan weer wat warmer. Ik ben ook veel sneller moe!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. goed cijfer,een 8,en ja ik wil ook wel een lange winterslaap houden,en dan lekker met voorjaar weer wakker worden,ik heb zoo,n zin in het voorjaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hoop dat je je inmiddels weer wat beter voelt! En een 8 is een topcijfer, toch?

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje achter, dat waardeer ik en lees ik met plezier!