maandag 28 november 2011

Van jurist naar beddenbouwer

Vanmiddag heb ik, samen met M. van MEE :-) het bezwaarschrift afgerond. Nu is het klaar om opgestuurd te worden. Exact binnen de zes weken zal het op het bureau liggen van de bezwarencommissie. En dan.. Ja, wat dan? Zullen we nu duidelijk te kennen hebben gegeven dat PGB noodzaak is? En..zien hun het ook?

Ik ben stichting MEE, met name dan 'mijn' jurist ontzettend dankbaar voor alle hulp. Niets was te veel. En het werkte allemaal super gesmeerd. Fantastisch! Wat een kennis hebben ze daar in huis!
Heel leerzaam trouwens ook. Weet je dat ik het echt leuk vond, om zoveel dingen op het juridische vlak te leren? Ik denk, dat ik later, als ik groot ben, ook jurist word!

Inmiddels ligt Rob op bed. Dat koste deze keer nogal wat moeite. Het leek vanavond wel 1 april bij ons. Rob zakte pardoes door zijn bed. Ik hield mijn lachen in, maar te laat:
-Dat is niet om te lachen joh!!
-Oke, sorry. Houd jij het matras omhoog, dan doe ik die plankjes er wel weer even snel in.
Jaja, wel weer even snel..Ahum..Dat was makkelijker gezegd dan gedaan. Het zit natuurlijk normaal gesproken zo vast, dat je het bijna niet los krijg. Dus als het los zit..ja, je raadt het al: krijg je ze bijna niet meer vast. Mijn arme vrouwenspieren beukten erop los en duwden, rukten en trokken met al hun kracht, maar helaas. En papa, die met mannenkracht, díe was niet thuis.
Rob begint de moed al op de geven.
-Ik kan echt niet slapen vannacht hoor. Hij raakte bijna in paniek!
Ja en dan, als je kind eenmaal zo ver is, komt de stoot adrenaline vanzelf. Nog een stevige duwruktrekgedoe, weet ik veel wat, en tada! Het bed is weer slaapklaar.
-Hehe, zucht Rob tevreden, kan ik toch nog slapen.
En dan opeens weet ik het: later als ik groot ben, word ik...beddenbouwer. Of zoiets!

Christiaan, welkom op mijn blog. Leuk dat je mee gaat lezen. Enne..veel leesplezier dus!

7 opmerkingen:

 1. Goed zo van het bed!!!
  Arme jongen, wil je slapen, kan het niet :-)
  en ook goed idee om jurist te worden , wie weet kun e me dan nog eens helpen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel herkenbaar... met de geboorte van een kind als Jan (in mijn geval) krijg je er ineens heel veel functies bij... of je wil of niet! Maar gelukkig kunnen we veel Aline, als het moet worden we sterk en fel als leeuwen... als wij het niet doen voor ons kind, wie dan wel??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hihi,wat moet je toch veel kunnen he als moeder,ik ben benieuwd wat je later word hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, ik zie het een beetje voor me hoor, grappig. Gelukkig is de rust wedergekeerd in huis :0

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O, o jouw arme spieren. Denk om je rug hè ... Raar is dat, zo'n sto(r)m moment zorgt voor een geweldige humor-blog. Dank je wel. Ik hou wel van zulk leesvoer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hoop en duim dat de PGB doorgaat want het is toch van de zotte dat je dat niet meer zou krijgen zeg!! het is wat wel zoveel geld overhebben zodat men 130km kan rijden maar onze kinderen komen in de kou te staan.

  O heerlijk het verhaal over zijn bed, nee niet voor Rob en ook niet voor jou maar ik zie het zo voor me en ik mag wel lachen want dat ziet hij niet :-) Maar je heb gelijk als je kind in de stress ziet heb jij vrouwenspierballen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lang leve MEE! Ik hoop zo dat het goed gaat uitpakken. Om het beddenverhaal heb ik hartelijk gelachen!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje achter, dat waardeer ik en lees ik met plezier!