dinsdag 1 november 2011

Zo hé! Zojuist bezwaarschrift getypt vanwege de PGB. Ben helemaal bekaf nu. Dat vreet echt energie en kost ontzettend veel tranen. Al schrijvend kwamen ze er zo uit rollen. Zo irritant. Maar vooruit, dat zien ze op het kantoortje niet. Jammer eigenlijk...
Nu maar hopen dat het voldoende effect heeft.

Rob is goed in de herfstsferen. Dat bekent: negatief, moe, huilerig en erg snel boos. Gisteren heeft hij me zelfs gebeten. Dwars door de badjas heen een grote tand in mijn arm. En kort daarna stond hij tegenover ons. Met een pantoffel. Klaar om te gooien. Weet je, ik werd echt een beetje bang. Hij is zó sterk..
Vannmorgen kreeg ik hem bijna niet naar school. Dankzij een beloning die hij zelf mocht bedenken ( na school op Willeke's ds!) is hij nu toch rustig weg. Maar o mens, ik word helemaal gek van 'm.
Was dat echt zo'n leuke blog de vorige keer, over dat lieve jochie die koekjes verkoopt? Had ik maar een foto gemaakt toen...

Nieuwe volgers: Jaap en Sandra, mijn eigen familie! Welkom. Kijk ook eens op haar blog. Sandra is net begonnen!

8 opmerkingen:

 1. ach joh wat naar allemaal,heel veel sterkte hoor.

  gr yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh vervelend zeg! Ik hoorde dat het ook erg verschilt van de regio waar je woont...
  Wij moesten nu van jeugdzorg naar CIZ ivm leeftijd en dat betekend een nieuwe aanvraag! Dus niets bekend zogenaamd....gelukkig heeft onze zoon thuisbegeleiding van Agathos en die heeft het geregeld! Gelukkig weer voor 1 jaar gekregen. Niet lang,maar ben al blij dat het weer een jaar is. Hij is dan bijna 21 jr...
  Kon je trouwens niet persoonlijk verdedigen? Dat heeft mijn zusje een keer gedaan. Dan kun je het mondelijk uitleggen komt soms beter over dan schriftelijk...
  Nogmaals sterkte en hopelijk krijgen jullie weer PGB!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan me je machteloosheid helemaal voorstellen. Ze worden ook groot en sterk, en dat is soms best beangstigend... Gelukkig gaat het met Jan momenteel goed, maar ik heb me ook wel eens bedacht voor die de medicijnen slikte wat ik zou moeten als ik boven m'n hoofd uitgegroeid is en een driftbui krijgt. Moet wel zeggen dat ik formulieren voor indicatie (pgb heeft Jan niet) altijd een beetje scherper invul. Je weet maar nooit wat dat voor zin heeft... Heel veel sterkte ermee, en ik weet niet of je er wat aan hebt maar ik hou me altijd maar voor dat uitspattingen niet persoonlijk tegen ons als ouder bedoelt zijn..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Terugbijten!
  Maar ja dat zal wel niet helpen. Goed dat je een bezwaarschrift geschreven hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je toch nog even kan teruggrijpen naar dat fijne moment! Dat is zo belangrijk.

  Mijn bijten is not done! Terugbijten (Roos)... ik heb het nog nooit gedaan, kids beten niet, maar ik heb het echt vaker gehoord ja.

  Succes met, hoop dat het bezwaarschrift effect heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ja de pgb dat is een groot drama aan het worden.Vechten om voor je kind de juiste zorg te krijgen, maar ook zelf even de rust vinden..

  Jeetje heftig dat hij je gebeten heeft zeg,optie om hem dan op een bepaalde plaatst te zetten waar hij niks kan om het toch te laten blijken dat hij te ver gaat? Dikke knuffel in deze moeilijke periode.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil reageren op je blog maar zie dat het al weer een paar dagen later is. Hoe ging je week verder?

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje achter, dat waardeer ik en lees ik met plezier!