vrijdag 3 december 2010

Koud!!

Brrrr, koud hier zeg..Hoe komt dat toch. Ik zit binnen in de woonkamer, met m'n dikke muts op, sjaal om, en een handschoen, vanuit praktisch oogpunt snap je? Ook de dikke sokken en stevige pantoffels ontbreken niet. Koud...brrr. Je snapt het vast al. Ik zie het tenminste wel als ik mijn ogen sla op de thermometer in de kamer: 14 graden. Nee, he niet alweer. Ketel leeg, kapot of weet ik wat. Monteur bellen dus, nu!               "Alarm fase 1 hier, het is hier koud!!"

Gelukkig heb ik de houtkachel nog. En nu ik de hele middag thuis hoop te zijn gaat -ie direct aan. Mmm heerlijk, die warmte. Natuurlijk kan ik ook heel hard gaan werken: ramen zemen, kamer poetsen, keuken soppen, he alleen de gedachte al, ik krijg het er warm van. Maar helaas.. ik heb andere verplichtingen. Ik moet nog een Sinterklaasgedicht schrijven, voor morgen. Achter m'n pc, stil zittend. Brrr, koud. Dus...monteur kom snel, kan ik vanavond ook nog lekker warm badderen..wat zal dat heerlijk zijn!!

Fijn, warm weekend allemaal toegewenst! Aline

2 opmerkingen:

  1. Ooo wat balen zeg dat juist nu je kachel kapot is. Tja dan is het zeker koud brrr. Gelukkig heb je een houtkachel maar ja je wil ook warm water hebben :-) Hopelijk is de monteur ondertussen al geweest en heb je lekker warm water.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ahhhhhh wat erg een koud huis! Bluuhhh. Hoop dat je er warmpjes bij zit het weekend!

    Fijne sinterklaas gewenst hoor!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje achter, dat waardeer ik en lees ik met plezier!