dinsdag 3 januari 2012

2012 - (G)een nieuw begin?

Allereerst wens ik jullie een heel goed en gezond 2012 toe. Ik had het vorig jaar al gedaan, maar vooruit. Mocht je die blog gemist hebben, dan alsnog en anders extra!

Inmiddels is het jaar twee dagen oud en al een heleboel storm verder. Buiten en soms ook binnen. Regelmatig ook diep van binnen. Waarschijnlijk ben ik door het weer bevangen, want ik voel me somber en neergeslagen. Moe door de pijn in de rug die gekgenoeg vooral 's nachts op komt dagen. Waarschijnlijk moet ik 's nachts ook de oefeningen doen om de boel los te houden...nou daar heb ik echt zin in, ik lig er zelfs van wakker..        (*Bleh!*). Dan lig je in bed, wordt je van de pijn wakker, maar ergens dringt het gewoon niet tot je door dat je er beter even uit kunt gaan. Rek, strek en weer slapen. Ergens landt dat midden in de nacht gewoon niet.
Overdag gaat het eigenlijk best wel, na de startproblemen die tot ongeveer half 12 duren. En ik merk absoluut verbetering. Maar ik word zo sjaggerijnig van het slechte slapen... Vannacht neem ik toch maar weer een pijnstiller!
Verder lijkt het wel alsof alles gewoon door gaat. En ja, dat is natuurlijk ook zo. We hebben immers alleen maar de 1 naar een 2 veranderd? Verder veranderd er helemaal niets. Alles gaat net zo door als vorige week. Tja, wat had ik ook anders verwacht?

De kinderen zijn deze week alle vier nog vrij. Ergens is dat handig: hoef ik nog niet naar school heen en weer.
Anderzijds zijn er weinig momenten van rust in huis. Gelukkig gaat Rob vanaf vandaag weer naar Boddaert, de naschoolse opvang. Het is nog maar even: volgende week neemt hij afscheid. En je begrijpt: hij is dan weer meer thuis en dus gaat het me weer veel energie extra kosten. Die ik niet heb...
Wat was het lekker, dit jaar op Boddaert. En wat heeft hij veel geleerd. Wat dat betreft ben ik ontzettend trots op hem. Nu nog even leren dat het naar thuis wordt gegeneraliseerd! Wat zou dat handig zijn. Hij is er nog druk mee bezig, dat merk ik aan hem.
Nou mensen, ik wist echt niet wat ik schrijven moest, maar zo te zien is het blaadje wel weer gevuld. Ik wens jullie allemaal een fijne dag verder. Blijf lekker binnen en kruip met een boekie in een hoekie. Of met je pc...eh...op de wc?!

7 opmerkingen:

 1. Met de pc op de wc ... dat zal niet lukken hier.
  Vervelend dat je energie/rugpijn'spieren zo beneden pijl zijn.

  Je moet nog wat daagjes voordat de scholen weer beginnen. Ik hoor ze nu boven ruzie maken. of is het spelen. Dus gauw er vandoor. Heel veel moed en kracht! En neem vannacht een pijnstiller voordat je gaat slapen ?!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ppfff wat naar joh die rugpijn,echt heel veel sterkte

  gr yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. jullie ook een Gezegend nieuw jaar! enne...sterkte met je rug! te hopen dat het niet zo lang gaat duren ppff!! GR

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat je zo slecht slaapt... frustrerend ook.

  Ik ben vandaag inderdaad lekker binnen gebleven en heb vandaag heel veel op de bank gezeten, was zó moe... Meisje van 8 lag lekker tegen me aangeschurkt en de twee oudsten lagen lekker uit te slapen en te rommelen op hun kamer... Héérlijk.

  Ik hoop dat je vannacht lekker door kan slapen...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. pc op de wc, goed idee ;-)
  Heel veel sterkte met je rug !
  Het weer maakt mij ook niet vrolijker moet ik zeggen , donker, storm en regen, brrr niks aan!
  Ik hoop maar dat het nog eens gaat vriezen en de zon weer tevoorschijn komt !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Voor jullie ook een gezegend nieuwjaar. Maar wat vervelend van je rug.. nu wil ik je niet laten schrikken maar het klinkt wel heel bekend.Doe er rustig mee aan en vertrouw je het niet of het duurt te lang meteen weer aan de bel trekken.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje achter, dat waardeer ik en lees ik met plezier!