maandag 9 januari 2012

Fysio en zo

Vanmorgen dan eindelijk naar de fysio. Hoewel het al een stuk beter gaat, voel ik gewoon dat het 'ergens' nog niet helemaal goed zit. En dat heb ik goed gevoeld.
Hoe het komt dat het weer vast is gaan zitten?
De fysio is goed te spreken vanochtend: hij antwoord op mijn verhaal van de frituurpan, dat ik zoiets gevaarlijks ook maar gewoon moet laten.
-Ja, verzucht ik, ik kan beter gaan skien!
Na een hevig geduw en getrek aan mij en mijn arme rug en na een flink krakend geluid vanuit diezelfde rug vraagt hij of de oliebollen toch nog gelukt zijn.
-Uiteraard, zeg ik. Ik had zes pakken en heb er de hele dag overgedaan, maar het is gelukt. Per slot van rekening niet voor niets die pan schoongemaakt en die pijn geleden, toch?
-Dat is dan zeker vooral karakter, antwoord hij.
Wow, dat is nog eens mooi uitgedrukt.
Karakteroliebollen, bollen met karakter. Precies ja, zo ist!
Na nog even stevig mijn bekken te hebben verdraaid en een prettige handdruk loop ik de deur uit. Met meer pijn dan toen ik kwam, dat wel.
Gelukkig is iedereen nu eindelijk weer naar school en heeft het normale ritme weer een aanvang gekregen. Dus kon ik lekker plat, zowel vanochtend een poos als vanmiddag. Helemaal lekker lag ik niet, want Rob ging met behoorlijke hoofdpijn naar school. Stel je voor zeg, als de meester nou ook nog eens zou bellen en ik hem, op de fiets, op zou moeten halen.. Maar gelukkig gebeurde dat niet. Zojuist kwam hij helemaal blij en zonder hoofdpijn thuis. En zo is mijn eerste vakantiedag weer voorbij. Het was geweldig!

4 opmerkingen:

 1. Nou, hij heeft je aardig te pakken die fysio. Mag het wel kraken tijdens te behandeling?

  Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oef... die fysio lijkt me geen uitje... ik hoop dat je snel merkt dat het heeft gewerkt en je rug weer uit de kreukels is.

  Fijn dat Rob hoofdpijnvrij en happy thuis kwam... mooie start van het nieuwe schooljaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oei dat doet vast veel pijn,

  sterkte met je rug

  BeantwoordenVerwijderen
 4. D'r zit schot in! Fijn hoor!!!
  Wat een mooi compliment he, van je karakter!...Super! Wilskracht..

  En die Robje...zomaar ontspannen uit school gekomen, heerlijk zeg, dat geeft moed he?!

  Had ik hier gisteren ook, we hadden er allemaal ook de balen van dat de vakantie over was en zagen zomaar wat tegen het schoolgebeuren op.
  Maar ze kwamen ontspannen uit school...dat gaf me echt weer moed!!!

  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje achter, dat waardeer ik en lees ik met plezier!