vrijdag 8 juli 2011

Weer terug

Zo mensen, daar ben ik dan weer. Na drie weken internet-vrij of internetarm, zal ik nu de draad maar weer eens op gaan pakken. De eerste week weg, nou daar wisten jullie van he, dat had ik verteld. De tweede week stond in het teken van de laatste dingen voor de zomervakantie: hectisch en druk dus. En omdat ik ook een behoorlijk zere rug had kon ik niet lang zitten. Nou, dan valt zo'n stoel voor de pc direct af.
Zowel de knieen als de rug waren overbelast, waardoor de derde week, een weekje weg, ons reuze goed uitkwam. We gingen naar een Roompotpark, Weerterbergen en hebben daar genoten van het 'niets moet-alles mag'. Nou ja...
We sliepen wat langer, wij als ouders tenminste en werden heerlijk gewekt door onze hardhandige Rob die dan eens lekker kwam stoeien knuffelen. De oe's en de au's waren niet van de lucht en met een handige smoes kregen we hem dan meestal wel van ons af. Maar wakker waren we!! Verder gingen we vooral zwemmen. Welgeteld totaal vijftien uren! Waarvan Rob er minstens tien onder water doorbracht. Dat was aan zijn ogen te zien, donderdag. Gelukkig konden we ook nog andere activiteiten doen, maar eigenlijk hebben we daar geen gebruik van gemaakt. Papa heeft met de drie kinderen gebowld, terwijl ik met Rob (voor wie het te druk en te donker was in de bowlingzaal) heen en weer liep over het park. Hij wilde even zijn geld gaan halen om een ijsje te kopen. Slim, de rest was er niet, dus niemand zag het. Maar... het waren tien minuten heen en tien minuten terug lopen. Nou ja, liepen we dat ijsje er gelijk weer af. We ja, want mama deed natuurlijk ook mee met ijs eten. Van haar eigen geld.
En het was prachtig weer. Dus met z'n allen op de waterfiets. Water zat daar en liefhebbers om te trappen ook genoeg. Ik gebruikte die overbelaste knieen om maar niet te hoeven trappen...:-)
En ja, dan, een week na de optocht, volgde de aftocht. Met plezier gingen we weer naar huis. Deze week vol wandelen en zwemmen had voor ons idee drie weken in zich. Dus: vakantie gelukt! Nu naar huis.
Voor Rob was het duidelijk: eindelijk weer computeren. Voor mama ook!

2 opmerkingen:

  1. Eindelijk ben je weer aanwezig. Fijn! Leuk, gelijk de eerste week weg. Gaat je zoon nog naar de zorgboerderij volgende week?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat je zo'n leuke vakantie hebt gehad!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje achter, dat waardeer ik en lees ik met plezier!